Onze services – Apotheek Groesbeek – Groesbeek

Onze services

Apotheek Groesbeek heeft samen met de huisartsen uit Groesbeek één digitaal zorgdossier.  

Dit dossier is bereikbaar via www.MijnGezonheid.net of via de app MedGemak.

Via MijnGezondheid.net en MedGemak bieden wij de mogelijkheid om o.a. online vragen te stellen aan uw apotheek middels e-Consult, online uw herhaalmedicatie te bestellen en uw medische dossier online in te zien. Heeft u een afspraak bij een specialist of gaat u op reis?

Via Mijngezondheid.net print u eenvoudig uw medicatiepaspoort of actueel medicatie overzicht uit. Zo heeft u altijd en overal inzage in uw eigen gezondheid. Makkelijk en betrouwbaar!

Zorg en aandacht voor u
In onze apotheek werken goed geschoolde medewerkers, die zich betrokken voelen bij uw verhaal. Voor een persoonlijk gesprek nodigen we u graag uit in de spreekkamer. U kunt ook altijd terecht bij onze apotheker voor vragen of vrijblijvend advies.

Snelbalie
Om te zorgen dat u in de apotheek snel geholpen wordt, hebben wij een snelbalie. Lees hier hoe deze werkt.

Automatische herhaalservice
Gebruikt u meerdere geneesmiddelen voor een langere tijd? Dan is onze herhaalservice een handige oplossing! Wij houden in overleg met uw arts bij wanneer u nieuwe geneesmiddelen nodig heeft en vragen de recepten voor u aan. U ontvangt per e-mail dat uw geneesmiddelen voor u klaarstaan. U kunt deze ophalen in de apotheek of gratis laten bezorgen. Klik hier voor meer informatie.

Inloopspreekuur
Als u vragen heeft over het gebruik van uw geneesmiddelen of over een specifieke bijwerking, dan kunt u altijd en zonder afspraak naar de apotheker vragen voor een consult. Toch liever op afspraak komen? Bel of mail gerust.

Medicatiebeoordeling
Een medicatiebeoordeling is een persoonlijk gesprek met onze apotheker over uw geneesmiddelengebruik. Gebruikt u de middelen nog op de juiste manier? Ervaart u bijwerkingen? Of heeft u vragen? De uitkomsten van dat gesprek worden vervolgens met uw huisarts besproken. Meer informatie? Klik hier.

Begeleiding bij afbouwen van geneesmiddelen
Wilt u stoppen met bepaalde geneesmiddelen, zoals zware pijnstillers, antidepressiva of slaapmedicatie? Goede begeleiding is hierbij belangrijk om bijvoorbeeld ontwenningsverschijnselen te voorkomen. Bij afbouwen van geneesmiddelen overleggen wij altijd met u behandelaar.  Wij helpen u graag. Bel of mail voor een afspraak met de apotheker.

Gratis bezorgservice voor iedereen 
Bent u niet in staat om zelf naar de apotheek te komen? Heeft u geneesmiddelen of hulpmiddelen nodig? Apotheek Groesbeek staan graag voor u klaar en bezorgen uw geneesmiddelen en/of hulpmiddelen kosteloos bij u thuis.

Goed en veilig zelfzorgadvies
Iedereen heeft wel eens last van kleine kwaaltjes, zoals hoofdpijn of hoesten. Wij denken dan graag met u mee. Zelf behandelen of naar de huisarts? Ook controleren wij of u het zelfzorgproduct veilig met uw andere geneesmiddelen kunt gebruiken. Wij hebben een ruim assortiment zelfzorgproducten van topkwaliteit en tegen een goede prijs. Wij adviseren u graag!

Medicatierol
Gebruikt u dagelijks geneesmiddelen en heeft u soms moeite om alles uit elkaar te houden, óf vergeet u daardoor wel eens een tablet? Maak dan gebruik van de Medicatierol. Wij verpakken dan al uw geneesmiddelen in de juiste dosering in een handig zakje. Op elk zakje staat de datum en het tijdstip waarop u een zakje moet innemen. Afscheuren, innemen en klaar!

Actueel medicatieoverzicht
Als u op vakantie gaat, wordt opgenomen in het ziekenhuis of op controle gaat bij een specialist, kunnen wij voor u een medicatieoverzicht uitdraaien en aan u meegeven. Op dit medicatieoverzicht vindt u de geneesmiddelen die u gebruikt en in het recente verleden heeft gebruikt. Daarnaast bevat dit overzicht aanvullende informatie die van belang kan zijn voor de arts. U kunt een medicijnpaspoort  voor vakantie of een actueel medicatie overzicht ook zelf uitprinten. Ga hiervoor naar MijnGezondheid.net.

Klik hier voor een filmpje over het belang van een actueel medicatieoverzicht.